مهدویت"منجی"امام زمان"موعود"انتظار"متن و عکس مهدوی"شعرمهدوی"مدعیان دروغین مهدویت"انتظار"منتظر"شعرمهدی

تاریخچه رجعت

 

IMG_20160514_202044

اعتقاد به رجعت ، از همان زمان نزول آیات قرآن( آیات رجعت در آینده خواهد آمد) و عصر رسول خدا (ص) مطرح بوده است. هر چند مسلمانان اولیه از درک معنای آن عاجز بودند و لکن پیامبر اسلام(ص) برای بعضی از اصحاب خاص به طور مفصل شرح داده اند که به یک نمونه از آن در اینجا اشاره می کنیم.
سلمان می گوید:( چون روایت طولانی است ما قریب به مضمون آن را می آوریم) روزی در محضر رسول خدا(ص) بودم، حضرت فرمودند: هر پیامبری دوازده نقیب دارد. آیا می دانی دوازده نقیب من کیست؟ نه نمی دانم. سپس پیامبر(ص) هر کدام را با اسامی و اوصاف معرفی کردند. سلمان می گوید بعد از معرفی آنها، عشق و علاقه ی من به آنها شعله ور شد و از اینکه آنان را درک نمی کنم به شدت گریه کردم.
رسول خدا(ص) فرمودند: ای سلمان، شما و امثال شما که با شناخت کامل آنها را به رهبری خود برگزیده اند، آنها را درک خواهید کرد. من شکر کردم و عرض کردم: تا زمان آن ها زنده می مانم؟ حضرت فرمودند: ای سلمان این آیه را بخوان:« هنگامی که نخستین وعده( زمان رجعت) فرا رسد، بندگان جنگجو و قدرتمندی را بر شما بر می انگیزیم تا شما را خانه به خانه جست و جو نموده و این وعده ای الهی و قطعی است. سپس پیروزی بر آن ها برای شما بر می گردانیم و به واسطه اموال و فرزندان، شما را یاری نموده، بیشترین نیرو و امکانات را برای شما قرار خواهیم داد».(۱)
سلمان می گوید: عرض کردم ای رسول خدا، در آن زمان شما هم زنده هستید؟ حضرت فرمودند: بله من، علی، فاطمه و تمام ائمه دوازده گانه و همه کسانیکه از ما هستند، نیز حضور دارند. سپس فرمودند: خداوند ابلیس و لشکریانش و همۀ مومنان خالص و همه ی کفار معاند را حاضر و برگردانده می شوند تا به خون های به ناحق ریخته رسیدگی شده و از آن ها قصاص شود.
سلمان می گوید: با مسرت تمام از محضر رسول خدا(ص) خارج شدم و می سرودم: سلمان را باکی نیست که، کی مرگ را ملاقات کند ویا مرگ او را ملاقات کند.(۲)
۱.سوره اسراء ، آیه ۵ و۶.
۲.دلائل الامامه، ص ۴۴۹ – بحار الانوار، ج ۵۳، ص ۱۴۲.

اشتراک گذاری

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.