مهدویت"منجی"امام زمان"موعود"انتظار"متن و عکس مهدوی"شعرمهدوی"مدعیان دروغین مهدویت"انتظار"منتظر"شعرمهدی

روایت های امام هادی(ع) در مورد امام مهدی(عج)

شهادت امام دهم حضرت علی النقی تسلیت باد.منجی دوازدهم در این روز پر از غم و مصیبت و عزا احادیثی از این همام در مورد امام زمان(عج) تقدیم می دارد.

امام هادی عَلیهِ السَّلام فرمودند :قیام کننده کسی است که تفرقه را از بین می برد و نعمت را کامل می کند و حقّ را احقاق و باطل را نابود می کند. او، مهدی منتظر عَجّل الله تَعالی فَرَجهُ الشّریف است.پس قرائت کرد: ” بقیّه الله خَیرٌ لَکُم إن کُنتُم مؤمنین ” و فرمودند: به خدا سوگند، او همان بازمانده الهی است.(الزام الناصب ص ۵)

امام هادی عَلیهِ السَّلام  فرمودند: جانشین پس از من، پسرم حسن ( امام حسن عسکری عَلیهِ السَّلام) است، پس با جانشین او چگونه رفتار خواهید کرد؟ گفتند: جان ما فدای تو !چطور! فرمود: چون او را نمی بینید و مجاز نیستید که نام او [م ح م د] را بر زبان بیاورید. گفتند: پس چطور او را یاد کنیم؟ فرمود: بگویید: حجّت آل محمّد صَلّی الله عَلیهِ وَ آلهِ و سَلّم.(بحار الانوار ج۵۱ص۱۵۸،منتخب الاثر ص۱۲۷، اصول کافی، ج ۲، ص ۱۱۷)

ابی دلف از امام هادی عَلیهِ السَّلام روایت می کند که فرمودند:  امام بعد از من فرزندم حسن عَلیهِ السَّلام است و پس از حسن عَلیهِ السَّلام فرزند او قیام کننده عَجّل الله تَعالی فَرَجهُ الشّریف که زمین را پر از عدل و داد می کند پس از آنکه پر از ظلم و جور شده باش.(کفایه الاثرص۳۲۵، اعلام)

امام هادی عَلیهِ السَّلام فرمودند: اوست که وحدت کلمه ایجاد می کند و نعمت ها را کامل می کند و خداوند به وسیله ی او حق را پا برجا و باطل را نابود می گرداند، هم او مهدی عَجّل الله تَعالی فَرَجهُ الشّریف است.(یوم الخلاص ص ۴۰۴)

امام هادی عَلیهِ السَّلام فرمودند: حلال نیست ذکر نام مهدی عَجّل الله تَعالی فَرَجهُ الشّریف [ م ح م د ] تا اینکه خروج کند و زمین را از عدل و داد پر گرداند چنان که از ظلم و جور پر شده باشد.(توحید شیخ صدوق ص ۸۱-بحارالانوار ج ۱۳ ص ۲۷)

امام هادی عَلیهِ السَّلام به نرجس خاتون فرمودند: می خواهی تو را اکرامی نمایم یا بشارتی به شرفی ابدی دهم؟ نرجس عرضه داشت: بله، بشارت به شرف ابدی دهید، حضرت فرمودند: بشارت باد تو را به فرزندی که فرمانروای مشرق و مغرب عالم خواهد بود و زمین را پر از عدل و داد کند، چنانکه پر از ظلم و جور شده باشد.(الکلم الطیب ص ۵۶۶)

اشتراک گذاری

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.