پیام های عاشورایی

پیامهای کوتاه و بصیرت زا در مورد عاشورا و امام حسین(علیه السلام):

*از عاشورا میآموزیم که در سخت ترین شرایط از خدا راضی باشیم.همانگونه که امام حسین علیه االسلام فرمود: رِضاً بِرِضِاکَ و در سختترین شرایط غیر از خدا به کسی امید نداشته باشیم که فرموند: لا مَعبودَ سِواکَ .

* عاشورا، عرضه اثبات ظفرمندي انسان خداگونه بر سپاه ابليس است.

*حسين، زيباترين نامي است که در شناسنامه بشر نوشته اند

* محرم، ماه محرم شدن در پيشگاهِ خدا و مَحرم شدن، با حسينيان است

همه پیامهای کوتاه این چنینی را میتوانید در لینک زیر بخوانید:

معرفی یاران و دشمنان امام حسین(علیه السلام) با آیا میدانید

* آیا می دانید چندین نفر از اصحاب پیامبر در کنار امام حسین علیه السلام می جنگیدند در حالی که هیچ یک از صحابه پیامبر در لشکر عمر سعد حضور نداشتند؟

*آیا می دانید زهیر بن قین، عثمانی بوده و در ابتدا هیچ تمایلی به روبه رو شدن با امام را نداشته ولی یک نگاه ساده امام او را متحول کرده و حسینی نمود؟

*آیا می دانید در کربلا ده فرزند بلافصل امام به شهادت رسیدند. (شش فرزند از امیرالمومنین، دو فرزند از امام حسن و دو فرزند از امام حسین علیهم السلام)؟

* آیا می دانید در زمان حسین علیه السلام، حق و باطل به گونه ای ممزوج شده بود که بسیاری از شامیان برای رضای خداوند و تقرب به او به جنگ با امام علیه السلام آمده بودند؟

*آیا می دانید خوردن مال حرام اجازه شنیدن کلام الهی امام علیه السلام را به لشکریان عمر سعد نمی داد.

*آیا می دانید شمر، مدتی در رکاب امیرالمومنین علیه السلام جنگیده بود و سپس به گروه خوارج ملحق شده بود.

در آدرس زیر میتوانید همه آیا میدانیدها در این رابطه را بخوانید:

امام حسین(علیه السلام) از نگاه انديشمندان جهان

عظمت قيام و اوج فداكاري و ويژگيهاي ديگر امام و يارانش سبب شده كه اظهار نظرهاي بسياري درباره اين نهضت و حماسه آفرينان عاشورا داشته باشند. نقل سخنان همه آن كسان كتاب قطوري مي‌شود. به ويژه كه برخي از نويسندگان غيرمسلمان مستقلا كتابهايي درباره اين حادثه نوشته‌اند.

در اينجا تنها تعدادي اندك از اين نظرها (از مسلمان و غيرمسلمان) آورده مي‌شود:​

*سر پرسی سايكس (خاورشناس انگليسي) : حقيقتا آن شجاعت و دلاوري كه اين عده قليل از خود بروز دادند، به درجه‌اي بوده است كه در تمام اين قرون متمادي هر كسي آن را شنيد، بي اختيار زبان به تحسين و آفرين گشود. اين يك مشت مردم دلير غيرتمند، نامي بلند غير قابل زوال براي خود تا ابد باقي گذاشتند.

*کابریل انگری (نویسنده فرانسوی) : به عوض اینکه واقعه کربلا، موجب ترس طرفداران حسین علیه السلام و علی علیه السلام شود، شجاعت شیعیان را برانگیخت و آنان را به گرفتن انتقام تهییج کرد.

*کارل بر و کلمان (خاورشناس و محقق آلمانی) : شهادت حسین علیه السلام علاوه بر نتایج و اثرات سیاسی، موجب تحکیم و اشاعه مذهب شیعه گردید.

میتوانید در آدرس زیر تفصیل این مطلب را بخوانید:

بصیرت که نباشد ...

یکی از مهم ترین مسائلی که در واقعه عاشورا مشهود است بصیرت نداشتن خوّاص و به دنبال آن عموم جامعه ی زمان امام حسین علیه السلام ،در به وقوع پیوستن این واقعه عظیم است ببینید درد بی صیرتی جامعه را به کجا می کشاند؟

همه به خواب میروند و تنها با ریختن خون اهل بیت رسولشان بیدار میشوند...

بصیرت که نباشد شاگردی ناچیز در محضر استادخویش دعوت به اتحاد جامعه می نماید... از دید خواص باید یزید بر مسند نشیند وحکومت کند و دین را از سیاست جدا باید کرد...

بصیرت که نباشد دیگر یزید خلیفه شده و حق اطاعت بر همگان دارد.... آری بصیرت که نباشد عدم بیعت با خلیفه یزید میشود مصداق خروج بر خلیفه و تفرقه اندازی بین مسلمین...

بصیرت که نباشد حج نیمه تمام معنای غریبی دارد...

شبهه دارد حج واجبی که ترک می شود..

و کاسه های داغ تر از آش حکم شرعی را یادآوار حاکم شرع خود میشوند

آنکس که خود مفسر احکام وآیات الهیست از دید بی بصیرتان ناقض حکم الهیست

حج واجب را آخر چگونه مبدل به حج مفرده میکند واز بیت الهی خارج می شود؟

بصیرت که نباشد حج را نمی توانند رها کنند و در احرام میمانند تا حجشان مقبول باشد

اینجاست که روح کعبه را رها میکنند و به دور علم بی جان خود طواف می کنند

مجموعه مطالب در:

آیا عزاداری برای امام حسین علیه السلام، باعث ناراحتی روحی می شود؟

برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید با مفهوم انواع گریه آشنا شویم که در آدرس ذیل این مطلب تفصیل آنرا آورده ایم:

انواع گریه:

الف – گریه ناشی از عجز و زبونی

ب- گریه تزویر و دروغ

ج- گریه ناشی از علاقه طبیعی انسان به خود و متعلقات خود

د-گریه ای که در اعتقادات ریشه دارد

ه - گریه ای که از فضیلت خواهی و کمال طلبی ناشی می شود

و- گریه شوق

ز- گریه فراق

ح-گریه عاطفی (گریه رحم ورأفت و یا گریه به مظلوم)

ط- گریه پیوند با هدف

گریه نتایج و ثمراتی دارد که در ذیل به پاره ای از آنها اشاره می شود:

الف- گریه نوعی تخلیه هیجانی است و موجب آرامش و جلای قلب می شود.

ب- هیجان ها و تأثرات روانی در بعد شناختی اثر گذاشته و کنجکاوی و در نهایت شناخت در موضوع مورد نظر را تقویت می کند.

ج – با تقویت عواطف و شناخت، آمادگی رفتاری فرد به تناسب آن شناخت ها و عواطف بیشتر می شود.

د- اینگونه گریه باعث همانندسازی با آن افراد و موضوعات موردعلاقه می شود.

هـ - با گریه، علاقه و محبت فرد نسبت به موضوع مورد نظر افزایش می یابد.

بنابراین فرد در سایه عزاداری برای امام حسین(علیه السلام)، در واقع به نوعی نشاط روحی می رسد

ادامه :

آیا اهل بیت علیهم‌السلام از اول محرم عزاداری می‌کردند؟

عزاداری، آن هم برای اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام، یک مراسم سنّتی نیست که زمان خاصی داشته باشد. بدیهی است که هر کس در هر زمان یاد محبوب از دست رفته نماید، محزون می‌گردد و اگر او شخصیتی بارز، انسانی والا مقام و خیرخواهی باشد و به ظلم کشته شده باشد، دل یاد کننده غمگین و چشمش گریان می‌شود، چه رسد به یاد اهل بیت علیهم‌السلام. پس امامان علیهم‌السلام هیچ گاه از این حزن دلشان آرام نگرفت و چشم‌شان خشک نگردید.

روضه خوانی امام رضا علیه‌السلام: اى پسر شبیب! به‎راستى محرّم همان ماهى است كه اهل جاهلیت در زمان گذشته ظلم و قتال را به خاطر احترامش در آن حرام مى‏دانستند؛ امّا این امّت نه حرمت این ماه را نگه داشتند و نه حرمت پیغمبرشان صلّی‌الله‌ علیه ‌و ‌آله‌ و‌ سلّم را. در این ماه ذریه‌ی او را كشتند و زنانش را اسیر كردند و اموالش را غارت كردند خدا هرگز این گناه آنها را نیامرزد... «عيون أخبار الرضا عليه السلام - ج1 ص299 »​

برای خواندن ادامه روایت به لینک زیر مراجعه کنید:

چند سؤال از قمه زنان ...!

همه ساله، به غیر از هجمه مستمر شبهات در اعتقادات و علایق دینی مردم، نزدیک به محرم که می‌شود، همجمه‌ی مضاعفی علیه مراسم عزاداری، مداحی‌ها و مداح‌ها و ...، به راه می‌افتد.

*- از آنها بپرسید: حال شما که اصلاً با خود امام حسین علیه‌السلام نیز کاری ندارید، چه رسد به عزاداری و هیئت، تا کنون دل چند یتیم شاد کرده‌اید، به ساخت و ساز چند مدرسه یا بازسازی خانه‌های ویران کمک کرده‌اید؟

*- بپرسید: آیا تا به حال شده که به خود بگویید: هزینه‌ی جشن تولدها، عقد و عروسی‌ها، میهمانی‌ها، لوازم آرایش و لباس‌های آن چنانی، خودروی لوکس و سفرهای داخلی و خارجی، کافی‌شاپ‌ها، والنتاین‌ها و خوشگذرانی‌های حلال و حرام من و ...، وقف بچه یتیم‌ها و گرفتاران، حتی ابتدا در میان خویشاوندان و همسایگان؟

*- بفرمایید: آنهایی که هزینه‌ی برای ساخت و بازسازی حرم‌ها – برگزاری هر چه باشکوه‌تر مجالس عزاداری در مساجد و هیئت‌ها و ... را پرداخت می‌کنند، اغلب نه تنها سرمایه‌دار نیستند، بلکه اتفاقاً از اقشار متوسط به پایین می‌باشند و جالب آن که کمک به یتیمان و بی‌بضاعت‌ها نیز بیشتر از طریق همین قشر صورت می‌پذیرد. و البته ثروتمندان و متمولین انسان، مسلمان و شیعه نیز کم نیستند و به وظایف خود عمل کنند. الحمدلله.

اسلامی که مسلمانان و به ویژه اهل ولایت معتقد و عامل به آن هستند، در مباحث اقتصادی نیز نظامی کامل و فرامینی جامع دارد. خمس - انواع زکات، چون زکات فطره، زکات مال و حتی زکات علم – صدقه و انفاق دارد. حق یتیم، حق فقیر، حق پژوهشگر و جویای علم، حق همسایه، حق مستضعف، حتی حق در راه مانده "وابن السبیل" و ...، در آن لحاظ شده است و مردم مسلمان نیز به حد توان و بضاعت خود به این فرامین عمل می‌کنند. پس لزومی ندارد که "به جای" این کار حسنه، آن کار حسنه گذاشته شود و یکی حذف شود. این یک حقه‌ای است تا هیچ کدام انجام نگیرد.

نکته‌ها:

*- تردید نفرمایید که هیچ علاقمند به اسلام و امام حسین علیه‌السلام و نیز هیچ اهل معرفتی به کربلا و عاشورا، چه مسلمان باشد یا غیر مسلمان – شیعه باشد یا سنّی – ایرانی باشد یا خارجی – ثروتمند باشد یا متوسط یا فقیر و ...، با زنده نگهداشتن یاد و راه سیدالشهداء علیه‌السلام، به ویژه در قالب برپایی عزاداری‌ها در محرم و صفر، مخالف نیست و به حد خود نیز صدقه و انفاق دارد؛ و هم چنین، هیچ مخالفی نیز به فکر اسلام، مسلمین، کشور، فقرا، زلزله‌زده‌ها، مدرسه سوخته‌ها و ... نمی‌باشد.

*- گمان ننمایید که این پیام‌های وایبری و انشاهای وبلاگی را یک سری انسان‌های فرهیخته و فهمیده و روشنفکر صادر می‌نمایند، بلکه شایعات را دشمنان می‌سازند – عمله‌ی آماتور ظلمه (نه حرفه‌ای) و نوکران بی‌جیر و مواجب پخش می‌کنند و عوام نیز می‌خرند، حتی به قیمت دین، دنیا و آخرت خود. شاید بتوان گفت: تنها کالایی که در دنیا هیچ گاه دچار کمبود و یا تورم نمی‌شود و همیشه در بازارها فراوان است و مشتری هم دارد، همان "حرف مُفت" است که فقط جهت اغوای اذهان عمومی عرضه می‌شود، چنان چه خداوند متعال خود فرمود:

«وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ» (لقمان، 6)

ترجمه: و برخى از مردم كسانى‏اند كه سخن بيهوده (حرف مفت) را مى‏خرند تا [مردم را] بى‏هيچ دانشى از راه خدا گمراه كنند و آيات الهى را به ريشخند گيرند براى آنان عذابى خوار كننده خواهد بود.

*- دشمنان به خوبی می‌دانند که نفی توحید، اسلام و قرآن کریم [به ویژه در جوامع اسلامی] ممکن نیست. بیش از هزار سال تلاش کردند و نشد، بیش از سه قرن ممالک اسلامی را به استعمار و مردم مسلمان را به استثمار کشیدند و نشد، بیش از یک قرن است که قتل عام عمومی و نیز نسل‌کشی مسلمانان را به راه انداختند و نشد، هر چه بیشتر اسلام‌هراسی را ترویج کردند، مردم در امریکا و اروپا نیز بیشتر اسلام‌گرا شدند ...؛

اما، در عین حال می‌دانند که اسلام بدون اعتصام به "حبل الله" – اسلام بدون "ولایت" – اسلام بدون "امام حق"، قرآن بدون اهل عصمت علیهم‌السلام - همان اسلام معاویه‌ای و یزیدی می‌شود و خروجی‌اش جز وهابی، سلفی، تکفیری، داعش و ... چیزی نخواهد بود.

دشمنان به خوبی می‌دانند، هم چنان که امام خمینی رحمة الله علیه فرمود: این انقلاب، از دل تکایا و هیئت‌ها بیرون آمده و نتیجه‌ی همان عزاداری‌های سنّتی است – می‌دانند که بیداری، بصیرت، قیام و استقامت مسلمانان، با تأسی به نهضت امام حسین علیه‌السلام و درس‌ها و عبرت‌های عاشوراست ... . لذا از هیچ حمله‌ای علیه عزاداری‌هایی که یاد و خط امام حسین علیه‌السلام را زنده و پویا نگه می‌دارد، عواطف را تهییج می‌کند، دل‌ها را بیرون می‌ریزد و عشق‌ها را به ظهور می‌رساند و پرده از عقول بر می‌دارد، ابایی ندارند.

*- دشمنان می‌دانند که صدها هزار پیام وایبری و وبلاگ ...، و ده‌ها میلیون ارسال و اشتراک‌گذاری، در یک حرکت اجتماعی، خنثی و حتی رسوا می‌شود و معلوم می‌گردد اثر چندانی نداشته است. چرا که آن ادعا و اهانت و استهزاء و ضد تبلیغ در فضای مجازی است، و این حضور انسان‌ها در میدان. لذا می‌خواهند با آن حربه، در صفوف یکپارچه‌ی و هم هدف و هم صدای مردم در این میادین، شکاف ایجاد نمایند. می‌خواهند کربلا را صفین کنند.

برگرفته از سایت ایکس شبهه:

تصویر نوشته های مرتبط


کلیپ صوتی و تصویری

*********************
بیانات مقام معظم رهبری در جمع مبلغان پیرامون واقعه عاشورا
مراقب باشیم.روضه خوان و منبری و مداحی ما
*********************
کلیپ صوتی با صدای استاد شیخ انصاریان در مورد زهیربن قین
*********************
استاد فاطمی نیا-صوت داستان عرب بیابانگرد
و حرم امام حسین و سیلی خدّام حرم امام حسین(علیه السلام)
*********************
کلیپ صوتی امام خمینی (ره)
و زنده نگه داشتن یاد امام حسین و گریه بر سید الشهدا(علیه السلام)ما ملت گریه سیاسی هستیم ما با همین اشکها سدها را خورد میگنیم دشمنی که در مقابل اسلام است سید الشهدا و اصحاب او آموختند تکلیف را
*********************
مداحی سینه زنی بصیرتی با صدای میثم مطیعی
فارسی و عربی در مورد پیاده روی اربعین
*********************
فتوکلیپ معرفتی لبیک یا حسین(علیه السلام) با نوای دلنشین مداح اهلبیت حاج مهدی سلحشور
تولید شده توسط گروه منجی دوازدهم ای دل بمان با مولا.. کل یوم عاشورا..
*********************
کلیپ تصویری حاج مهدی سلحشور
اگر فکر کردیم دنبال قافله بودن از ۱۴۰۰ سال پیش بود اشتباه کردیم امروز هم باید دنباله رو قافله باشیم…. هنوز هم صدای هل من ناصر ینصرنی بلند است… لبیک گو میخواد
*********************
سخنرانی حاج آقا ..امسال کعبه شما منم
امام اصل است نه آن ساختمان فرمودند من هستم.امثال قربانگاه شما کربلاس نمیفهمیدند حج یعنی چی
*********************
سخنرانی کوتاه مقام معظم رهبری پیرامون خطبه حضرت زینب (سلام الله علیها)
شما رفتارتان-زبانتان با دلتان یکسان نبود…. زبان ادعای انقلابی گری ولی باطنتان پوک...
*********************
مداحی بصیرتی میثم مطیعی
با سبک آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو…. در میدان میمانم تا نفسم آخرم// راهی راه حسین هم قدم رهبرم
*********************
میثم مطیعی سینه زنی
شور و شرری دارد باز این دل شیدایی // با یاد شهیدان این نهضت زهرایی با صبر و بصیرت با شوق شهادت // مشتاق جهادیم در راه ولایت
*********************
قطعه سخنرانی مرثیه ای در مورد امام حسین(علیه السلام) استاد پناهیان
حرفهای ناب….کربلا محل عمله کربلا محل بصیرته
*********************
قطعه سخنرانی آیت الله بهجت در باره ابی عبدالله
السلام من الله،علیک یا اباعبدالله بصیرت پیدا کنیم ببینیم وصل شدن به اباعبدالله یعنی چی؟…
*********************
قطعه سخنرانی مرثیه گونه ، سید احمد نجفی..بسیار دلبر…
کنون که صاحب مژگان شوخ و چشم سیاهی نگاه دار دلی را ک برده ای به نگاهی …… چو در حضور تو ایمان و کفر راه ندارد// چه دوزخی چه بهشنی چه طاعنی چه گناهی// دست من گیر که این دست همان است که من// سالها از غم هجران تو بر سر زده ام
*********************
قطعه سخنرانی شهید مطهری در مورد عروسی حضرت قاسم


امام زمان درزیارت «ناحیه مقدسه» : ...اگر روزگار وقت زندگی مرا از تو [ ای حسین (ع) ] به تأخیر انداخت و یاری و نصرت تو در کربلا در روز عاشورا نصیب من نشد، اینک من هر آینه صبح و شام به یاد مصیبت های تو ندبه می‏ کنم و به جای اشک بر تو خون گریه می‏ کنم...